ZaGo og NASM

  13.08.2018

For militær og romfart, vil bare de beste forseglingsskruene gjøre - og Nexus-leverandøren ZaGO er den eneste produsenten av tetningsskruer som oppfyller NASM-spesifisert trykkprøving.
NASM - National Aerospace Standards (Metric) - er frivillige standarder utviklet av luftfartsindustrien, som møter utfordringene med sikker og pålitelig drift i vanskelige miljøer.
De beskytter bedrifter engasjert i å forske, designe og lage fly, missiler og romfartøy.

ZaGOs kunder - inkludert US Army, Navy og Air Force - kan være sikre på at selskapets militære standarddeler oppfyller strenge spesifikasjoner - og deres tetningskruer er de eneste som tilfredsstiller de høye kravene til NASM82496.
Publisert av Aerospace Industries Association (AIA), dekker NASM-standarder, inkludert bolter, skruer og nagler, sikkerhetsstyringssystemer, skjæreverktøy, flyoperasjoner og håndtering av farlige materialer. Deler som bærer standardene, brukes internasjonalt på fly og luftfartsprodukter.
Alle som bruker en av de delene som dekkes, vet at den har blitt uttømmende testet av internasjonale brukere, og er egnet til bruk der menneskelivet må beskyttes - for eksempel i skip, atomreaktorer, jernbaner, fornøyelsesparker, fly og høyhastighets motorer .
ZaGOs selvforseglingsskruer skylder sin kraft til en enkel, men ekstraordinær komponent - en formbar, robust 'O' -ring som passer akkurat inn i sporet under skruens hode. Det blokkerer helt luft, gass, vann og andre forurensninger fra begge sider, og gir full beskyttelse mot sensitiv maskineri.

Selskapets kompetanse betyr at det beste hodet, festeelementet, O-ringen og utsparingen kan velges for jobben, og den nøyaktige størrelsen og dybden på sporet passer til 'O'-ringen. Det er utrolig nøyaktig arbeid, noe som resulterer i den beste passformen og den sikreste tetningsformen.

For utvalg av ZaGo forseglingsskruer tilbys av Nexus, besøk vår nettside

http://nexuscomponents.co.uk/Products/Switches/Sealing-Screws/ZaGO%20MilSpec%20Pan%20Heads%20-%20MS3212%20and%20MS3213

Bilde av Pandu Agus Wismoyo på Unsplash